by 9a2jg » Sun Feb 07, 2021 9:02 pm
Zovu me ljudi, šalju podatke, da se "kote" pozivni znakovi i dozvole za rad stanica koje uopće nisu u Hrvatskoj, a čiji su korisnici volšebno dobili hrvatske pozivne oznake ! Naročito u prosincu 2020. , i siječnju 2021 !
Ama ljudi, jesam li vam sto puta ispripovjedao priču kako sam, dok sam živio u Splitu, pomagao ljudima nalijevat taracu. U pravilu je to bilo vikendom, ili praznikom, kad inspekcija ne radi ! U pravilu su to bile bespravne gradnje.
Ništa se od socijalizma promijenilo nije. Lovci u mutnom su jedva dočekali nesretnu, nespretnu i nezakonitu tranziciju vlasti u HRS-u, i došli su na svoje. Haj raspašoj !
Na potezu su časnik za vezu HRS-a s državnim tijelima, koji nije reagirao, niti je išta poduzeo. NO također. IO vozi za predsjednikom, koji možda to jest, a možda i nije. Ko je odgovorna osoba ?
Ostavke su najmanje što bi navedeni trebali učiniti. Za ostalo će se pobrinuti netko drugi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja