Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Jan 29, 2021 2:58 pm

Još uvijek nemamo spisak plaćenih članarina ! Da li je to zbog Amerikanaca ? Oće ta čaršija, svašta napriča...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 01, 2021 7:46 pm

Koliko je drug Milin kvaran, zub s karijesom i granulomom mu nije ravan !
On namjerno neće da objasni lijenim zastupnicima i da im podastre podatke kome je Stručna služba s vrhuškom omogućila glasanje, s naglaskom na one koji su i 11 mjeseci prije (u baznom periodu, prosinac 2019) bili nelegalni. Koliko su sigurni u svoje makinacije, da će proći, nisu ni krili da su određenom broju klubova dozvolili da se usaglašavaju u prosincu 2020, i nakon toga glasaju, a znali su da je to protuzakonito !
To je smišljeni i namjerni kriminal, a svi koji potiču na to, to rade, i to verificiraju, su ili direktni akteri, ili pomagači. Vjerujem da će pravna država odraditi svoj dio posla.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2021 8:57 am

Ne vjerujem da drugovi Milin i Grenc nisu znali za remote station, naplate za korištenje, izdavanje hrvatskih pozivnih oznaka strancima na naopaki način...
Za druga Milina razumijem šutnju, kad mu se dokaže da je iznajmljivao Broćanac, i on će biti predmet istrage, ali zašto Grenc nije otvorija usta ? Su čime su mu začepili usta ?
Možda je i to bila točka na jučerašnjoj skupštini CBM-a ? Zajedno s hendlanjem QSL-ki, za razne protuusluge ? Je li drug Grenc isto diza ruku da mi sudjelujemo u nebulozi zvanoj participacija za RZ HZTK u plaćanju iznosa tajnici po sudskoj presudi ? Ima toga još, od davanja para RK Zagreb, nadalje... Pilatu nije ni vlas pala s glave ! Zašto ? Jer je cijeli IO sukrivac ! A NO samo figura. Jer, da nije tako podnijeli bi optužni prijedlog ODO-u ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 03, 2021 11:18 am

Ja mislim da je prva i zadnja točaka bila kako ne stavit ključ u bravu.A reć ću ti pošteno,nebi mi bilo žaj s obzirom da znam kako se postupalo s ljudima koji im nisu bili po guštu.Ja to na svojoj koži osjetija.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2021 12:06 pm

Ja san očekiva skupštinu live stream, kad tamo ništa ! Nije in njanci Miće doša, da ih bude više, nego je cipa na 14 FT8 ! Nisu zvali nikoga iz AKL-a, ma bolje, ionako ih je više od pola sad tamo iz AKL-a ! Razumin za mene, ma kako nisu zvali nikoga iz RK Brač, pa tamo in je član njihov drug Goran ? Iz CIG-a nisu morali zvat, ta tu je drug Milin, multipraktik, ovlaštena osoba u dva RK i wannabe HRS-a, Guinness tvrdi da mu nema premca na svijetu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 04, 2021 9:28 am

Raspizdili su me, još od nočas ! Neka odgovore na jednostavno pitanje : Kako su u zadnjem Marinkovom slanju QSL-ki klubovima i pojedincima PRVO dobili oni koji ne plaćaju ? Kako su dobili pojedinci koji GODINAMA ne plaćaju ? Kako su ih uopće dobili ?
Da vam pomognem, od glave riba smrdi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 05, 2021 5:38 pm

I nadalje nema spiska članica na dan 31.12.2020.
Nema lspiska na dan 31.12.2019. s oznakom matičnog kluba.
Nema spiska klubova koji su bili nelegalni na dan 31.12.2019.
Nema spiska klubova koji su bili nelegalni u studenom 2020. Pretežito isti.
Nema javne rasprave.
Nema kontrole procesa glasanja, nadzora tijeka izbora i rezultata glasanja.

Što imamo ? Imamo vrhušku, koja bi, nezakonskim i nedemokratskim metodama htjela biti na čelu HRS-a. Ne meže...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 07, 2021 9:02 pm

Zovu me ljudi, šalju podatke, da se "kote" pozivni znakovi i dozvole za rad stanica koje uopće nisu u Hrvatskoj, a čiji su korisnici volšebno dobili hrvatske pozivne oznake ! Naročito u prosincu 2020. , i siječnju 2021 !
Ama ljudi, jesam li vam sto puta ispripovjedao priču kako sam, dok sam živio u Splitu, pomagao ljudima nalijevat taracu. U pravilu je to bilo vikendom, ili praznikom, kad inspekcija ne radi ! U pravilu su to bile bespravne gradnje.

Ništa se od socijalizma promijenilo nije. Lovci u mutnom su jedva dočekali nesretnu, nespretnu i nezakonitu tranziciju vlasti u HRS-u, i došli su na svoje. Haj raspašoj !

Na potezu su časnik za vezu HRS-a s državnim tijelima, koji nije reagirao, niti je išta poduzeo. NO također. IO vozi za predsjednikom, koji možda to jest, a možda i nije. Ko je odgovorna osoba ?
Ostavke su najmanje što bi navedeni trebali učiniti. Za ostalo će se pobrinuti netko drugi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 08, 2021 6:34 pm

A da zovete jocker zovi ? HAKOM morti ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 09, 2021 10:03 pm

U posjedu sam novih materijalnih dokaza da je Stručna služba, zajedno s kandidatom za predsjednika, onemogućila još jednom klubu glasanje za predsjednika u prosincu 2020. Bude veselo.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK