Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2015 5:04 pm

REKLI SU MI DA TAMO NA ELIKOPTERU SEREŠ PO MENI ?
DAJ OSTAVI SE TOGA
VIDIO ŠTO SI NAPISAO !
OBIČNO SMEĆE TI I NAPIS MRŠ

Evo, dragi čitatelji, kako Martin 9A3GE, šalje meni mail.

"Pametni" Martine, zaludu ti godine, kad pameti nisi steko. Prvo pročitaj što sam napisao, pa onda pričaj. Ili češ i dalje vjerovati onima koji to "prepričavaju" ? Ja samo koristih izvadke iz tvojih umotvorina, koje sam naveo.
Ja smećem ne bi nazvao nikoga, pa ni tebe. Uvrijedio bih smeće. Jer, ti, koji si već jednom javno vrijeđao mene, pa se poslije ispričavao, ne zaslužuješ nikakav odgovor.
Ovo pišem poradi informiranosti čitatelja, i tvojih dušebrižnika.
Da znaju kako komunicirati s tobom.
Adio.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 15, 2015 6:25 am

Čini se da s Eugenom, RZ3EC, kao QSL Managerom, nema problema. Odlično to radi.
Bio sam kod njega u stanu u Orelu. Živi dosta skromno, no, ipak ima posebno odvojeni mali PPS. Kod njih je radioamaterizam neuporedivo više priznat u društvu nego kod nas. Od države je za svoj rad dobio najviše priznanje koje se dodjeljuje u toj kategoriji. To kod nas ne možeš očekivati ni od HRS-a, kao krovne udruge.
Vidimo ga na prvoj QSL-ki. I Sergeja, RA3NAN. Obojica su bili kod nas, u slavnim IOCA danima. Provili smo od marine Dalmacija u Skušanu pa sve do Blitvenice, aktivirajući brojne otoke.

Nakon što smo uživali u ribljim specijalitetima u restoranu na Žirju, zadivio ih je - pršut. Takvo što nikada nisu jeli.
I još jednu stvar su pohvalili kada su se vratili u Rusiju: Čistoću na koju su kod nas nailazili...

Odlično odrađuju svoje aktivacije te ih stvarno treba podržati s ponekm $.

Odavno nisam navodio Emirove umotvorine. Evo jedne. Svaka "činjenica" ima lice i naličje. S Eugenom smo se u početku "mučili" za doć do QSL-ki, di je zapinjalo ne znam, u Rusiji, u Hrvatskoj, Mirku i Slavku, i/ili Emiru, ne znam, tek nakon javnih prosvjeda je to profunkcioniralo, i od tada, poslije, funkcionira uredno.
Ma kud se Emir upustio u priču o QSL-kama, još čekamo odgovore na Kamik od tramuntane, i desetak drugih...

Napisa Emir "u slavnim IOCA danima". Stoji, iako ne napisa razlog ; glory days bijahu dok je program vodila osoba, odgovorna prema programu i participantima. Kad je to uzeo HRS, kao "svoj" program, sve je išlo u prdac. Zbog poznate fige vladajućih u džepu. Zaludu Mato i Neno puste dušu dajući svoj maksimum. Figa je jača od samoprijegora.
Ali, imamo tajnicu koja će ustvrditi s skupštinske govornice da, citiram, "šta ja tu pričam, osigurana su sredstva za promidžbu IOCA programa" !
Ni lipe, utrošene u 2015.g.
Bitno je da ona dobije "nagradu" za deset godina dolaženja na posao. Od naših novaca.
Rezultati rada su natruha socijalizma.
A odgovorna osoba Saveza bi kao Lukašenko, sedmi mandat, ako mu se dopusti...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 18, 2015 5:00 pm

Učinili su što su htjeli, napravili su supersterilni forum, neki bi rekli, kao da je od DARC-a ! Ali, sve je smišljeno unaprijed. Kad smo tjerani mi "ekstremni", "umjereni" su spavali. Sad, kad se njih tjera i izolira, sad su im se otvorile oči.
Kasno Marko na Kosovo stiže...

Raspad je u tijeku, iznutra...
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Nov 13, 2015 5:00 pm

Evo malo Mark/Jura 8A...
Opet ponavljam da je radio amaterizam samo hobi koji bi nas trebao spajati i ciniti sretnima,
a ne svadjati i prebrojavati rijeci, tko je kome sto rekao/napisao ...itd..

Dobro se je sjetio.... Na vrijeme ;)
Dok su "pendrečili" po onom Forumu je šutio :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a4db » Sat Nov 14, 2015 8:19 pm

A zgodan mi je i 3IV
Mark, ne sumnjam u tvoju dobru volju i trud i želju da kad ideš na sastanke IO napraviš sve najbolje. Ali kad pitaš koju ste to lošu odluku donijeli moram se zapitati: kako da odluke koje ste donosili, posao koji ste radili je dobar a HRS se raspada, članstvo se osipa, radio-amatera nema. Ima CB amatera ali nas ne. Pa tko je kriv za stanje? IO, predsjednik, tajnica. I to ne samo ovaj mandat nego i oni iz prošlih mandata. Ja ne mislim da ja kao član koji plača članarinu kriv za stanje. A nažalost, ne smatram se sposobnim ni riješiti ga. Sve što radim je biti na forumu i ukazivati na propuste. Jer očigledno, članovi IO-a su nepogrešivi

Kada sam ja pisao o takvim stvarima onda je to zvao "prepucavanje"
Zašto se prepucavaš Damire? :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a7zz » Sat Nov 14, 2015 8:25 pm

Ništa on nije bolji od njih,zato ih i brani.Glumi tu neutralnost,sjedio bi ne na dvije nego na 4 (četiri) stolice i hebao bi se ali da mu ne uđe.Pročitana knjiga odavno.Nisko i jadno ali ništa drugo od tih koji su SVJESNO uništili HRS nismo mogli ni očekivati.Pa im platite članarinu GLUPANI!!
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Dec 28, 2015 12:43 pm

Ugašeni su svi korisnički računi sa ne važećim pozivnim oznakama (prefiksi: 4N, T9). Molimo Vas da se registrirate pod važećom pozivnom oznakom. Pri registraciji vodite računa da je Korisničko ime (Username) obavezno vaša pozivna oznaka. Vašu registraciju treba odobriti jedan od administratora a mi ćemo nastojati napraviti to što prije. Za moguće probleme obratite se webmasteru na webmaster@hamradio.hr

Eto, saznajemo da se riječ nevažeći, piše " ne važeći" ! Za to plaćamo 35.000 kuna godišnje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 30, 2015 7:14 am

Nismo ni očekivali rezultate glasanja zastupnika u skupštini HRS-a, autokratska vlast to čuva ko zmija noge, šteli, i kuha u balkanskom loncu, samo da što duže opstane na vlasti.
Ne krivim ja njih, vlast je slatka, nego zastupnike, što ih ne steraju u tri PM, pokrenu demokratske promjene, koje će dovesti do boljitka i razvoja RA u Hrvatskoj.
Ovo sada, to je prčija nekolicine osoba koje rade šta ih je volja, a kunu se u demokratičnost i zakonitost.
Moš mislit.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 08, 2016 7:32 am

Slušam tako jučer, domaće RA vijesti, iz prve ruke. Veli jedan prika iz Daruvara da što ga spominjem. A ja ga, u preko deset tisuća postova, nisam nikad imenovao !
Pišem , opisujem i kritiziram negativne, i po radioamaterizam štetne, pojave, imena osoba su nevažna. A to, da neko prepozna sebe u tuđem pisanju, to živi u ljudskom društvu još od Ezopa.
Štono kaže irska poslovica : Osuđujemo grijeh, ne grešnika.
9a2jg

Postby 9a4db » Tue Jan 19, 2016 8:36 pm

Gledam ja danas tamo na onom Forumu:
Mole se svi registrirani korisnici da ažuriraju vlastite podatke, a prvenstveno e-mail adresu.
E-mail adresa, koja je upisana u korisničkim podacima na sustavu, koristi se....

Kako se spominjalo čišćenje "baze" pogledam da li ima tamo još 9A4DB, ima.
A ima i moje predavanje sa Jaruna na temu mjerenja & zračenja...
E sad,
1. Ja nisam član HRSa
2. Ne želim biti član ovakvog HRS
3. Iskreno želim da HRS što prije nestane jer ovakav koristi svima, samo članstvu NE.
4. Kako se ne mislim natezati sa ekipom na HRS forumu, ovaj post se ima smatrati zahtjevom za brisanjem iz baze.
TNX

PS predavanje može ostati, premda ne treba nikome od realnih 200-300 ljudi koji se
mogu danas u 9A smatrati za RA, svi oni to znaju.
Dok su one mrtve duše do 2000-2500., lagano isparile, kako je sve manje para.
9a4db
Site Admin

PreviousNext

Return to PHRK