Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Thu Aug 27, 2020 10:49 am

Koji smo mi k...c onda 6 miseci tukli tečaj :?: :!: :?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 28, 2020 7:56 am

Sinoć me je zva jedan Zagrebčanac, veli, ti Koki niš ne razmeš, ona dva sata, prvi dan ZRF-a, je dogovor nas, iz metropole, za sutra. Budu neka tekuća pitanja...
Ne sumnjam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 03, 2020 6:55 am

Na onom sterilnom forumu, fina zajebancija, ko sarajevska, meraklijska... Tema je, naravno, ZRF, i medijsko praćenje istog na HRS stranicama, koje poslovično kasni, na kalendar, ko i sve "vijesti"...
Loše je to što se radi, tobože, u naše ime i "korist", i što to plaćamo MI, slijedom odluke polupijanih zastupnika na skupštini HRS-a.

Svojedobno sam osječki susret nazvao lokalnim dernekom, i stojim iza toga. Sad se nadopunjujem, i ovaj je to.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Sep 04, 2020 8:51 pm

Pa obzirom kako se selektivno pisala "povijest" ZRFa, on je njihov i samo njihov...
slika i prilika ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat Sep 05, 2020 5:00 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... 2503;image
Fotka koju je okačio Emir sve govori, moj komentar bi bio suvišan.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 05, 2020 10:12 am

Ovo je jučer bilo.Danas je glavni dan.Petkom ima vrlo malo ljudi.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 05, 2020 1:46 pm

Reni, da si samo jednom bio , u zadnjih 10 - 15 godina na skupštini, ne znam bi li plaka, ili se smija. Prvo je Slavonac naloka desnu stranu sale (s izuzetkom Hrleta), a onda su ekspresno dizali ruke za sve što je ponuđeno kao program za 2020.g. , đuture, a tu je i sufinanciranje ZRF-a. Ni u Svetom pismu nema da nejak pomaže bogatoga. Eto, u ZARS-u i HRS-u ima, zahvaljujući polupijanim rukama u zraku.
Ista stvar je bila i za YOTA 2020 ! Sada već govore da su je "prebacili" za 2021, a o tome zastupnici nisu diskutirali, ni donili odluku !!! Znači, opet će se donijet maksuzija iz Slavonije, napit zastupnike, i, širok Dunav ravan Srijem, zbogom diko, ja idem...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 06, 2020 6:58 am

Šta je, zakaza Agitprop ? Nema fotki sa Jaruna ? Ili se nemaju čime podičiti, a trebalo bi opravdat financijska sredstva ? Tako je bilo i proteklih godina, nikada nismo pročitali kompletno financijsko izvršenje, po mjestima troška, a što je normalno u normalnoj državi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 08, 2020 6:06 am

Šalju mi naši članovi link na bombastični naručeni članak u SD kako su sa ZS radili zgradu UN-a. Poslije vidim post na HRS forumu, poslat od strane 6W. Dobro je da Agitprop ojača, da ne mora samo Pilat mećat vijesti za zidne novine na Fejs.

Ono što interesira RA javnost jest zašto je izvršni organizator klub iz Zadra, a u splitskom bazenu dva uzdanička i jedan državotvorni klub ?
Zbog čega je pukla ljubav između druga Laureata i drugova iz Zagreba ? Ima i drugih drugova, osim dobrovoljnog tajnika i doživotnog predsjednika, u jednoj osobi, drugova koji su bez srama i stida uzimali priznanja i novce, kao da je to normalno, kao da ih to spada ?
Čujen da je u Supetru osta još samo jedan nenagrađeni, valjda će se s idućon turon to isporavit, red bi bija. Da bude mir u kolektivu.
Za 10 dan će se oni skupit na pašta fažol s kobasicon u Škripu, di će bit svi antifašisti. Ispada da smo Reni i ja fašisti ! Je, evo već smo pustili levantinske bafe, i svaki naručija kanticu ricinusova ulja, priko ekupi !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 08, 2020 8:59 am

Svi ti zli jezici provjere di su bili moja dva sad pok. nonota a i ja u DR-u.Jedan je upoznao veći dio Jugoslavije uzduž i poprijeko,tako da san iz prve ruke čuja puno stvari.Pa ćemo vidit koje "fašist" :?: :!: Ja ne pišam na ničije spomenike a kamoli grobove.I jako dobro kužim što je rat,ne samo ova naša zadnja dva.Malo ko zna da je moj fokus amaterskog bavljenja poviješću upravo na raznim ratovima.Mnogim.Uzroci,tijek,bitke,interesi,posljedice i sve drugo vezano za njih.A kao najvažnije što je prethodilo istim,zašto su narode natirali na njih.Izvrnuta,izopačena,pokvarena je bilo čija tvrdnja da je svatko ko nije antifašit po defaultu fašist ! :x
Što je sa onima kojima nije stalo ni do jednih? Mogu li oni biti izuzeti svega i voditi svoj život kako ga urede? Na Balkano očito ne.
Pa tako čitam izjavu Rade Šerbeđije da je mora uteć u Beograd jer su Hrvati napali njegovu Jugoslaviju? :roll:
Pravoslavac,rođen u Hrvatskoj kojemu je ona dala SVE.Igrao je u svim mogućim fimovima i serijama koje su snimane u SRH i uglavnom su mu davali glavne uloge jer na sporedne nije pristajao!! Znači to se zove ugroženim Srbinom? Da je ostao u Zagrebu,ništa mu se karijera nebi promijenila.Nakon povratka iz SAD-a on i supruga dobili ni manje ni više već Brijune da tamo o našem trošku osnuju svoje privatno kazalište! I opet mu Hrvatska ne valja.Uvik mu nešto fali.Taj čovjek je vrlo dobar glumac i tu nema zbora.I čak me ne smeta ako se preplašio pa pobjegao nakon prve puške 91.Jer ga je kćerka Lucija pokušala uvjeriti da mu se ništa loše neće dogoditi ako ostane U Hrvatskoj.Ali me jako nervira kad sam na svoje oči,uši, gledao i slušao njegove izjave koje nemaju veze sa zdravim mozgom.Jer čovjeku koji je rođen u Hrvatskoj bez obzira na nacionalnost,vjeru,političku orijentaciju sve mora biti dostupno.Kako njemu tako i svima nama.Ali,nitko ne može biti jednakiji od drugih!Nije bilo rezona za bijeg jer mu je to ponavljam, rođena kćer govorila.Također glumica.Mogu se na ytube pronaći sve njegove izjave glede rata u Hrvatskoj a i BiH.Pa kaže:"Kreteni su rasturili tako lijepu državu".Ne spominje "događanje naroda" na Gazimestanu još 1989!!! A tamo Hrvata i Šiptara nije bilo.Garantujem.Smetnuo je s uma da je njemu sigurno bila lijepa(u to nema dvojbe) a nekima tamnica! Medalja gosp.Šerbeđija ima dvije strane.Tako sam jednom mom prijatelju Englezu pokušao objasniti koliko je lakše biti Englez negoli Hrvat ili Jemenac! Analogno tome,puno je bolje u Jugi bilo biti Srbinom nego li Hrvatom ili Šiptarom.Poglavito ako je bio "na liniji" Partije.Kao očevi naših danas čelnih ljudi RH.KPJ,SKH je zaminila HDZ-a i SDP(sa satelitima).Bez njihovih članskih iskaznica moš se slikat.Ako me netko argumentirano uvjeri u suprotno dam mu šta oće.LP

P.S. Kad bude vidi za taj fažol u Škripu.Odavno u živo nisan vidija zvizdu petokraku.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK