Nemoj okrićat stvari, vidi malo bolje šta san napisa, nikad i nigdi nisan reka ni napisa, da je neki zabavljač, ikoje vrste, "kriv" za glad u Vukovaru, Kninu i Karlovcu.
Ono što JESAN napisa, i pisat ću i dalje, da svi veliki "domoljubi" muljaju s porezom, di god mogu ga ne plate, a kad i plate, ne plate koliko treba, po zakonu.
Eno ti primjer Bandića, dužan Poreznoj 17,5 miljuna kuna, njegov odvjetnik Hanžeković je fiškalskim marifetlucima odgodio plaćanje, do daljnjeg, najvjerojatnije dok ne umre.
Što se tiče MPT, neka mu saberu sve prihode od 1991.g. do danas, pa neka onda njega Porezna pita odakle mu velebne nekretnine, ka šta su mene pitali odakle mi kuća !
Nek saberu svim generalima prihode, od 1992' do danas, ne bi mogli jednu, ili dvi etaže svojih vila učinit, pod uvjetom da zasukaju rukave, ka šta san i sam.
Ne boj se, nije ta bratija išporkala ruke salbunon, eventualno isprid dječjeg vrtića.
I da zaključim sa Markišon, cili Knin bruji da njega štiti Crkva, i da mu država ne mere ništa ! To san čuja na svoje uši, desetine puta.
Sad se , vjerojatno , pitaš odakle obrat pozicije u javnosti ?
Nije svak dobija svoj dil.