Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Thu Jul 27, 2017 12:57 pm

A od Nove 2018 ide harač pod nazivom Porez na nekretnine.E to će bit možda i zadnja brokva na mrtvačkom lijesu Hrvatske. :(
U početku,2 godine sigurno ne ogroman ali s godinama će se jamačno podizat ka i svi porezi i prirezi.
Oni će i tri zida ruševine stare 200 godina opalit porez vlasniku ako ga nađu.Milijun posto san siguran.
Oni nas hoće skroz raskućit,obeskućit tako da sve to pripadne njima,bandi i onda ko bude moga plaćat stanarinu taj će moć nastavit živit sa krovom iznad glave.Ako ne postat će beskućnik a zna se kako se na njih gleda i kako se s njima postupa.Ima toga po Americi ko u priči.U zemlji di je sve moguće postat pa i beskućnik bez posla.Duraš koliko izdrži organizam.Ili dok te neko ne baci u kontejner ka organski otpad.A ako si star onda nisi niti za organe. :(
Bit će ovdje jako puno pizdarija a ja sam sebe pitam hoću li do kraja ovozemaljskog života doživit još jedan rat? Davno se nije ratovalo kako spada po Europi.
Malo je ljudi iz Zapadne pa i Istočne Europe koji znaju što je i kako izgleda pravi rat! Zato jer su mladi i osim na televiziji i filmu nisu ga di imali vidit a kamoli okusit.Ali za sve triba vrimena....pomalo.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 27, 2017 1:03 pm

A zaboravija si drugove u Supetru, oni su ga gledali na YUTEL-u !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 27, 2017 1:10 pm

E oni znaju što su to meci,geleri,bumbe i gume što ih Ustaše pale po Dubrovniku.Jer je YUTEL sve to vjerno prenio svojim gledateljima. ;)
Kako bi tek sad u digitalnoj eri :?:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 27, 2017 1:25 pm

Spika na Žarkovici, stariji vodnik kaže kapetanu : Nemojte , druže kapetane po gradu, to su starine ! Kapetan odgovara : Neka, sagradićemo mi još lepši, i STARIJI !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 28, 2017 10:15 am

Čitam neki šugavi tekst od od bolesnika Zlatka Galla.Taj lik zaista nije normalan i on samo može pisat takve izdrkotine u crvenoj SD-i.
Kolika je mržnja tog majmuna prema Hrvatima Katolicima da bi bio najbogatiji u zemlji kad bi tu mržnju mogao unovčiti.Nikad niti riječi nije napisao o recimo srpskim svetosavcima,bosancima muslimanima,protestantima.Samo po Vatikanu,Papi,"zatucanim"katoličkim vjernicima.Ako te ja sretnem negdi neće te svi deterđenti oprat.Onaj tvoj Ante T.je dobro proša.Majku vam jebem jugoorjunašku :!: Ostavi se ćorava posla majmune jedan koji ti je mater ujeba pa te uzlegla tako bolesnog :x Ako ti se ovdje ne sviđa izvoli seli di oćeš.Govno prosmrdsko :!: Naziva katoličke vjernike katolibanima i niko nikome :?: Nije jedini.Što Crkva ne poduzme neke korake? Ja bih ali sam ne mogu ništa.Nisam utjecajan i nitko nezna za mene.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 28, 2017 10:24 am

Vidin ja, ti udrija pisat po forumu index-a. Više te neću (prijateljski, dakako) upozoravat, tamo će te pojist za marendu, jer ih je tamo 75% "profija", koji to rade za lovu, rajcaju ljude, šire dezinformacije, i za i protiv, i konfrontiraju ljude, da bi imali šta više "materijala" za nastavak (šuplje) priče. 95 % ih ima falšo ime ili nick.

Tako i naš klupski drug Musa, piše po forumima, a ne shvaća ono sve što sam prije napisao.

No, oboje imate i godina, i pameti...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 28, 2017 10:30 am

Triba ih pustit da s visoka pišaju po nama? Jebe mi se jeli to IMBEX ili SD,Jutarnji.Gotovo svi tvoji linkovi su upravo na IMBEX.95 posto :?: :!: :(
šUTNJA JE ZNAK ODOBRAVANJA.kako god okreneš.Bar tebi ne triba crtat ka mnogima.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 28, 2017 10:32 am

Nisi me svatija....
Oni koji rade u sakrito, s lažnim imenima i profilima, najčešće za lovu, bez ideologije, po načelu ko više i bolje plati, će uvuć tebe, i tebi slične u mutne i šuplje priče...
Siti se mojih riči jednog dana.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 28, 2017 10:40 am

Zato su oni i preuzeli medije.Jer smo mi pasivni i to smo dopustili 90-ih.I famozna HR šutnja.Ja nisam iz te generacije.Lipo ćemo tako naprid.Najbolje je da se odma pokrijemo ušima ili ubijemo. :x Zato su ti dica bez posla ali za ovu udbašku uvik ima mista ! AMEN

Idem se popišat :!:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 28, 2017 10:59 am

Je, samo se ti, bez uvrede, ne razumiješ u tijek postupka, metode, i tehnologiju. Ne moreš ostvarit svoje ciljeve ako nemaš SVOJ medij, portal, forum, ili blog.
Oni drugi, to sve imaju, mogu te brisat, banirat, pokazat intrigantni dio šireg konteksta, ukratko, manipuliraju s tobom, bez tvog pristanka i znanja ! Ti se boriš protiv njih, a u biti si iskorišten od strane njih ! Zašto, jer je to NJIHOV medij.

Osim toga, sam si, ne jednom, napisa da ti se gadi taj portal. Atribute koje si ti upotrebljavao, opisujući ga, ja neću.
Meni, kad se neko, ili nešto gadi, neću pisat ni komunicirat s njime !

Ovako ispada da ti se index.hr gadi , a ti na njihovom forumu pišeš, da bi ih "razotkrio" ili "detronizirao" ! Nije li to (po)malo licemjerno ? Razmisli...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK