by 9a2jg » Mon Jul 10, 2017 12:55 pm
Upamti šta ti doživotni navijač Hajduka veli, Hajduk je sustavno pljačkan, i opljačkan, iznutra, baš kao i država. I nisu ga pljačkali Srbi, Crnogorci, Jugoslaveni, i stranci, nego, nažalost, Hrvati. Od onih šta su plakali na Poljudu, kad je umar Tito, naprid. Spisak je poduži. Zašto niko nije osuđen, to prelazi diskusije OVOG foruma.
Sa jednin od tih san putova u istom avionu za London, 1995.g.. Cilo vrime je okrića glavu od mene, a igrali smo skupa malonogometnu ligu Splita, školska prvenstva. On je zna da će ga dragovoljac ZNG-e izgadit, pa je pravija fintu da me ne pozna. Bolje, mirniji ja, i on.
Koliko god grad utrpa u Hajduka, njima je uvik malo. Ako gradonačelnik počme vrdat, onda mu pošalju njih 4-5 iz HVIDRE , šta mogu livon rukon volu rep iščupat, ali uredno primaju boračku penziju i invalidninu, plus druge pogodnosti.
Kad se on sakrije iza Vijeća, onda dovedu kvazitorcidu prid Banovinu na demonstracije. Ne rade ništa već 22 godine, pa dumaju, i izračunali su sve moguće situacije i mehanizme za rješavanje.
Događanje naroda, izmislija Milošević, kvazibranitelji doveli do savršenstva.
Neki dan me zove prika iz Osijeka, veli Glogoški se pijan stuka u jarak i posta invalid, a naša se propovidat o DR-u ! Invalid Superhik !
Capisci ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja