by 9a2jg » Sat Jun 15, 2019 10:22 am
Ti mene potegneš za jezik, a reka san, sto puti, da neću balit o Torcidi...
Ja san resta u kući, naslonjenon na Hajdukov dom, na starome placu. Ja i Torcida smo resli skupa. I znan osnivača, bidnoga Hrepića, šta je na kraju od režima fasova 3 godine zatvora, jer je osnova.
Sa Torcidon san obaša cilu Jugoslaviju, nekoliko puta, osin Makedonije i KiM, nigdi nas niko nije taka, ni vriđa, jedino smo dobili po pički u Nikšiću, na Kup utakmici, i na jednoj prvenstvenoj u Rijeci.
Bija san i na zadnjen finalu Kupa, u Beogradu, a već se bilo zakuhalo, niko nas nije taka, ni reka grubu rič, na kraju su Hajduku i protivnički navijači pljeskali.
E, ali moja generacija je uzimala na posal slobodne dane, ili godišnji odmor, za ić negdi sa Hajdukon. Ovu, da ih svih skupiš na jarpu, ne bi ispalo 5 godin radnog staža, nešto slično kao Živi zid.
To se naučilo po danu spavat, noću lumpat, jer budalaste matere daju baline, i dokle god one daju, će bit tako, kad ne budu davat, krađa, šverc, i još neke druge radnje.
Jučera san bija u Splitu, i nikad ne propustin obać lokaciju svog radio kluba, porazgovarat sa stanarima, koji su nam od prvog dana bili, i ostali, ne susidi, ne prijatelji, nego više od toga, ljudi s kojima smo dilili zlo i dobro kroz život. Misliš da mi i jučer nisu pričali o divljanju OVE Torcide u našem prostoru ? Misliš da ti ljudi ne znaju da nisu plaćali ni vodu, ni struju, ni komunalije, a poradi toga je NAS grad deložira !!!!!!!
I ko sad koga tu jebe u toj prežalosnoj priči o Torcidi, koja to više odavno nije, jer se zdravi dio neće da distancira od bolesnog ? Reče tebi barba Koki, ti huligani, još od župana Lukšića, do danas, služe nekim desnim i nekim marčapijskim strukturama, kad ih triba dovest kao živu kulisu i balkanski folklor prid Banovinu, da se izvrši pritisak na gradonačelnika i Vijeće, da garantiraju za kredit, za koji je cili Split unaprid zna da ga Hajduk neće, i ne more vraćat, i kojima se pokrivaju dubioze nesposobne Uprave kluba.
Pod izlikom tzv. "ljubavi Splita i Dalmacije prema Hajduku", troše se svake godine miljuni naših novaca, bez razloga i bez pokrića, samo zato jer se izvrši pritisak na milansku bojnu. ZAto i jesu, svih 5 zadnjih gradonačelnika vidilo odoru hrvatske vojske i policije samo na fotografiji, ili HTV-u. Takvi, kao lutke na koncu, perfektno pašu kriminalcima svih boja. Zato i jest ovakvo stanje.
I za kraj, ali ne zadnje, viruj mi, udruga Naš Hajduk je još gora, i, ponovit ću se, ne volin Štimca, zbog puuuuuno stvari, ali sve šta je javno o njima reka, je istina. Godine koje slijede će ti dati potvrdu mojih riječi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja