Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Tue Apr 23, 2019 10:03 am

Neko sve to mora platit a? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 23, 2019 2:17 pm

To je bio, i ostao, lokalni dernek, kojeg sufinancira HRS (mi). Sve ostalo su licemjerne izjave o potrebi hamfesta za istočnu Slavoniju i Baranju. Moš mislit, prebroji znakove u eteru, ne na papiru !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 26, 2019 5:28 pm

Sve velike ekspedicije , ili one koje to pretendiraju biti, ili postati, javno objavljuju svoje izvore financiranja, predvidive troškove, učešće učesnika, i to unaprijed. Po završetku, kada svi dođu kućama, poplaćaju se svi računi, odgovori se na sve direkte, pošalje što je za poslat preko biroa, objavi se bilanca.

Imali smo u Jugoslaviji nekoliko takvih, nekoliko u neovisnoj RH, nikad ni jedno jedino slovo.

Išlo se , od Sun City-a , do Estonije, po Balkanu, i po Londonu, nikada nismo dobili precizno završno izviješće. Bila je manifestacija u Opatiji, uglas su vikali da je trebala završiti pozitivno, ali zbog (navodne) greške tajnice, završilo je s negativnim financijskim rezultatom. Koliko, točno, ne zna ni baba Jaga. Svojedobno smo bili dobili neke materijale, ali, brate mili, đuture, po balkansku.

Sufinancirale su se , retroaktivno, privatne ekspedicije, od kojih je hrvatsko bila samo zastava, s kojom su se slikali. Svaki bi se slikao s zastavom za te pare.
Plaćali su se putovi, avionske karte, privatna natjecanja, kojima bi na silu htjeli ugurati pridjev hrvatski (učesnik), umjesto učesnik iz Hrvatske, koji je tamo ne predstavlja, i ne bori se za nju, već isključivo za sebe.

Vidili drugovi da (za sada) uspješno varaju hrvatsku javnost, i njene porezne obveznike za društvene lokacije, i pusta ulupana društvena sredstva u njih, koja su pretvorena u privatna, pa što im smeta da svoja privatna putovanja ne nazovu društvenim, i društveno korisnim ? Ako uspiju izvarati kojeg potencijalnog donatora i mecenu, dobro, ako ne, idemo dalje...
Valjda će se javiti koji sa spiska, koji kola kad je rare DX na opsegu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 26, 2019 8:09 pm

I opet ćeš ih radit kad se pojave u eteru.Na barem 7-8 bandova i 10-15 slotova. :? Ispravi me ako griješim. NHF
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 26, 2019 9:55 pm

Prvi san ih dozva, kad su bili na Himalaje, prenosija poruke, misliš da je ko od njih ikad reka fala ? Oni su podrazumijevali da je to "normalno", da su oni "krema", da se sve vrti oko njih, da sitna boranija mora njih služit... A vuk dlaku mijenja, ćud nikad.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 27, 2019 9:54 am

Kod mene to ne prolazi.Bidni neznaju oni da smo mi Koreanci malo tvrđi i "luđi"od njih.Ne h.....m ja te likove 2%. A ko in se oće javljat,nek in se javlja,ja sigurno neću.LP
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 29, 2019 4:00 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/rat-z ... 81748.aspx

Vugrinec kaže
Ovaj put, kaže, morao je reagirati jer ovakvo suđenje nije vidio još od vremena Franje Tuđmana.

"Da, tada su nam svirali penale na 18 metara, utakmice su se igrale 15 minuta duže, ali to su bile 90-e.

Pomalo se SMIJE pisati istina, kako je Dinamo MORAO postajati prvakom Hrvatske, isto kao da su ostali klubovi iz Nigerije ! Ali, to je sindrom Partizana, kojeg se doktur nije mogao osloboditi.
Rezultat tog favoriziranja jednog kluba, na račun svih ostalih, od suđenja do financiranja, vidimo danas, sve su razjebali.

Svaka sličnost s HRS-om je namjerna.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 29, 2019 4:06 pm

E a,dva ,tri kluba i to je to.Dva "fuzirana"su sada na jednom entitetu.Imamo savez,al nemamo klubova a ni puno sposobnih operatora. :( :o Naprej :!:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 30, 2019 6:50 pm

Na pitanje je li ijedno prvenstvo regularno od osamostaljenja Hrvatske, Jedvaj je bio brutalno iskren:
'Mogu govoriti samo o onome kada sam ja sudio. Odgovor je – nije. Nema šanse, Djedović, Širić, Goran Marić, nešto manje Sinovčić, vodili su sudačku politiku.'

Kosturi stari više od 25 godina, pa i mlađi, ispadaju iz ormara. Dobro su i stajali toliko. Dok nas je politika uvjeravala da je sve pošteno, i po zakonu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 03, 2019 4:47 pm

Uz šestoricu, u aferi Uljanik osumnjičeno je još osam osoba te tvrtka Uljanik Plovidba i to za kažnjiva djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju i subvencijsku prijevaru u tvrtkama Uljanik i 3. maj, kojima je tim tvrtkama i državnom proračunu nanesena šteta od 1,2 milijarde kuna. Sumnja se da su kaznena djela počinjena na području Rijeke i Pule od siječnja 2010. do sredine listopada 2017.

Nešto mi ne štima ova matematika. Osumnjičeni su spiskali 1,4 miljarde kuna "samo" u 2018.g., a što je država posudila za izgradnju dva broda koji nisu nikad ni započeti ? Znači li to da predstoje nove optužnice s novim i/ili starim poznanicima ? Znači li to da je sve znala i Milanovićeva vlada, u kojoj je bio i Linić, a nije poduzimala ništa ? Puno pitanja, malo odgovora.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK