Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Jul 04, 2017 10:22 am

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 04, 2017 11:09 am

JAVIT ĆU ZETU DA MUKTE MOŽE KUPIT KUĆU I ZEMLJU U SLAVONIJI.ZA CIJENU JEDNOG AUTA. :cry: PLAČI MAJKO STARA!! :(

73,9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 05, 2017 8:12 am

http://www.index.hr/black/clanak/18godi ... 80839.aspx

Točno, nije dobro (baš) sve što dobro svrši.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 05, 2017 10:06 am

Ako mu nije izdala račun ili R1 za kurac mu sve!
A i on je ka Židov,plaće za 160 Eura.Da je Bračanin razumija bi ga. ;) Ovako.....

73,9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 05, 2017 10:38 am

Od 2013.po podacima Njemačkog centra za useljavanje,u tu zemlju uselilo je 180 000 Hrvata.

U ostale zemlje svita,otišlo je bar još 100 000 ljudi.

Tako pišu komentari u Slobodnoj Dalmaciji. Ne virujen da lažu. A nije ni peta kolona, i oni su već u Švabiji !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 05, 2017 10:47 am

Koki,to je početak.Ako ti Bog da zdravlja,vidit ćeš za recimo 5-7 godina jer će nam do tada uvest Euro.Ja ću primit 3-4 novčanice (ako i njih ne ukinu)s kojima ću jušto moć otrat guzicu.I ne samo ja.Pazi ća san reka !

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 06, 2017 4:48 pm

U Njemačkoj je u lipnju bilo 730.802 slobodnih radnih mjesta, prema 664.872 u istom mjesecu prošle godine, po podacima Savezne agencije za rad

Ušlo miljun izbjeglica i prognanika, a radnih mjesta 65.000 više ! Čudna neka logika. Oli su svi na socijali ? Je Angela široke ruke, a...?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 06, 2017 10:14 pm

Koki ja pouzdano znam da u Njemačkoj ima puno više ljudi koji nju i njezine nalogodavce šalju u onu stvar ali ne mogu za sada ništa ka i mi sa ovim "našim".
Sad mi je rođak ovdje na odmoru,znam cilu priču.Ti znaš da je on pol Hrvat,pol Njemac.Neće mi on lagat.
Govori ko otvori usta išta na temu škurih odma je etiketiran ka fašist,nacist.Njima je i teže nego nama jer su in nabili kompleks zločinaca radi Hitlera a ti ljudi su rođeni puno iza 2 svj.rata i ovo sada veze nema sa tim događajima.Normalno da niko pametan i normalan ne podržava njegove ideje. Oni svaki dan prime pitaj Boga koliko toga NERADA iz zemalja koji veze nemaju sa ovom našim načinom života,civilizacijskim dosezima,kulturi,običajima.To je drugi svijet,nema veze sa Europom.Neda se to ni asimilirat u Europu ni kultivirat.Multikulti je propali projekt.Dosta je pogledat što su od Švedske napravili.Ima više silovanja nego u Somaliji! Ali njiovi mediji to na kapaljku daju u javnost.U Švedskoj su sad odkazali jedan kulturni događaj zbog tih budaletina.A objašnjenje javnosti tako prozirno da svoj vlastiti narod drže za retarde.I onda ko provodi tu politiku uništenja?Tebe ne pitam,ti znaš. Sve tako i u Njemačkoj.Rođak mi je uživo priča o tome .U kvartove di su oni u većini ili di su samo oni policija NE ULAZI.
Moga bi ovako do prikosutra.Isto se odnosi i na V.Britaniju i na još neke zemlje.A sve financirano iz Saudijske Arabije i još par tih bajla-bajla zemalja.
To je katastrofa.Puno gore nego nego ovdje iza naših leđa u ba. :(

73,9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 07, 2017 6:33 am

a ti ljudi su rođeni puno iza 2 svj.rata i ovo sada veze nema sa tim događajima

Prije 22 godine, u Mostaru , dođemo mi, iz EU, u radni posjet Elektroprivredi HRHB. U našem izaslanstvu bila jedna mlada pametna cura, i, kada smo se predstavljali, ona kratko reče : Primorac. Nato jedan od direktora EP HRHB reče : A jesi li ti od " onijeh " Primoraca ? Jesam, odgovori ona.

Za neupućene, bizarna konverzacija, za znalce, sve jasno. Ona iz porodice sa partizanskim pedigreom, on iz one sa ustaškim. I kako god ti lijepo napisa "puno iza 2. svj. rata", animoziteti i usađena mržnja su tu.

Nije RH ništa bolja od BiH, u nekim dijelovima zemlje i gora. E, mladim ljudima, kojima je svrstavanje po ideologiji strano, i koji bi samo tili radit, i živit od svoga rada, je puka film, i bježe odavde.

Najviše bježe iz tradicionalnih uporišta biračkog tijela HDZ-a, jer se pojela supstanca, što bi rekli braća Srbi, oglodalo se do koske.
HDZ-u je ostalo jedino ufanje da će na idućim izborima dijaspora apstinirat. Jer ako OVA dijaspora bude glasala, on njihove glasove NEĆE dobit.

Iman baš sada u kući Nijemce, iz Wiesbadena, pričamo svaki dan, pa i o Angeli, i škurima. Jednoglasni su u ocjeni da je Angela uvezla parazite, koji sišu državni proračun, kojega pune svi pošteni i marljivi radnici u Njemačkoj, svih boja, nacija i vjeroispovjesti. Točno je što pišeš, da se promovira velika strahovlada izjašnjavanja, ako šta rečeš protiv tih škurih parazita, odma si nacist, desničar, mali Hićo...
Sve u svemu, fetivi su Nijemci najebali, ne svojom krivnjom...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 07, 2017 8:00 am

LNG teminal,Poljaci kupuju PATRIOTE,USA ulazi u "Ruski"prostor geointeresa.Inicijativa tri mora je po meni paravan.Hladni rat ili topli je aktivan. Mi ćemo po svemu sudeći kupit islužene američke F-16 ili od Izraela.A dođe nam na isto,ne triba pojašnjavat zašto. ;) Krstičević je nikidan bija u Izraelu bacit oko i pitat za cijenu paketa. ;)
Baćuška nesmi priko Srbije,Hrvatske i Slovenije doć na topli Jadran.Ako to nije Trumpu jasno onda je njegovim savjetnicima i onima koji u pozadini sve vode.Siriju su izgleda izgubili,prepustili Rusima.Da nije 8 god škuri vodija Ameriku već neko ko ima muda sve bi to drugačije izgledalo.
INA je tamo izgubila vrijedna naftna postrojenja.Piši kući propalo je. :(
I tako kad već naši muži nisu sposobni ama baš ništa uradit mora žena "uletit" da sve ne ode do kraja u MP3.
A Njemačka podupire Vučićevu otadžbinu kao "lidera regije" a nama je ima 10 god.okrenula leđa.Neka.Eto joj bratska Rusija i Srbija.Vladimir joj daje jeftine energente za rastuće gospodarstvo pa se to mora prilamat priko naših leđa.Sad znamo zašto je par uri prije odluke Arbitražnog suda iz Berlina stigla žurna depeša da Hrvatska MORA (a ne mora)prihvatit odluku suda.A sama Njemačka nije do kraja riješila granice isto kao ni Francuska sa Italijom.Tim primjera u Europi ima još.Nije ni Amerika naravno cviće u pitaru ma nisan primjetija da se nešto ide u Rusiju na privremeni rad :lol: ,već u Njemačku,Irsku,Amerike itd.
Sve to nije dobro ali ako se već moramo nekome priklonit ja ću radije na Zapad nego na Istok.Osim toga i Crnu Goru se po žurnom postupku uvodi u NATO unatoč protivljenju Srba u C.Gori i Rusa,naravno,jer jednog dana računaju priko Srbije i Sandžaka izać na topli Jadran.Jadran je zatvoreno more ali je povezano sa velikim Mediteranom.A priko puta je Italija i NATO.Sve se oko toga vrti.Eno onaj luđak ispaljuje rakete i jedino Rusija možda i Kina blagonaklono gledaju a pomagali su in i pomažu jer nuklearni program sami nebi za 1000 god mogli razvit.Koliko je on učinkovit to neznam ali ima ko zna. ;)
Moga bi ovako do prikosutra. :D Ali lin san pisat i puno svita oko mene prolazi.A dosadni su samo tako. :x

Dobro jutro svim slobodomislećim ljudima.

9A6R
2750
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK