Imaš jednoga tu u Supetru.
To je moj prijatelj Tomo. Oli ti misliš da ja to njemu nisan pribotuna, i to isti sekund ? Ali, dodao sam, prijatelju Tomo, znan da me moš poslat u kurac, sa punin pravon, jer ti za SVOJE šolde moreš radit šta hočeš.
Ja san, više puta, javno napisa, ono što iskreno mislim, da je gadljivo tražit "sponzore" za plakete i priznanja, a ovamo arčit šolde na repetitore.
FM simplex, UHF, MS , EME, sve ja to skidan kapu, jer se tu pokazuju operatori, repetitor je žila od vola, za one koji se hoće zvat radiooperatorima i radioamaterima, a to nisu.
ARG, ne triba trošit riči, sve je rečeno. Ne jednom sam im javno, pa i na dvi skupštine, reka , kad se tako lipo ćute, i stoje navrj nas, ka ulje svr vode, neka si osnuju Savez, pa da se vidimo na tržištu ideja, potreba društva i prepoznavanja programa, koliko bi opstali ? Ne bi jedan dan, ovo ti je ka na SBER banci !
Puno lakše je biti krpelj, pijavica na ovo mizerije od raspoloživih para što ima HRS.
Mi imamo , već 10 godina tri glavna krpelja : ARG, D-star repetitori, izleti časnika za vezu po Europi.
Mali krpelji su tzv. obuke, od tri do pet dana, od Pazina do Zvjezdanog sela, a i šire, te derneci razne tipe, od Osijeka, preko Zagreba do Istre.
Kad se na sve to pridodaju troškovi dvi ženske u Dalmatinskoj 12, najveći u Europi, proporcionalni broju RA, ishod je očekivan - poražavajući.
Jel ti sad jasno zašto neće da objave spisak plaćenih članarina po klubovima, prema Savezu ?
Jel ti jasno da smo gori od BiH i Srbije, po tom pitanju ?
A mi se još bavimo UDBA-om, ustašama, partizanima, balistima, i kapetanom Lleshi-om...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja