by 9a2jg » Fri Jun 30, 2017 6:26 pm
Droga prvo razori obitelj drogaša. HDZ koji je, pretežito, na vlasti se , barem za javnost, kune u osnovne vrijednosti, vjera, nacija, obitelj, sve je to u opreci sa poslanjem ULTRA-e !
Nije bija ništa bolji ni prethodni gradonačelnik Baldasar, ja osobno bi reka da je bija i gori, znači, organizatori su toliko financijski moćni, da uspijevaju "kupit" sve ključne igrače, bez obzira kojoj stranci, ili Partiji, pripadaju ! Para vrti , di vidija puntina ne može !
Ali to nije sve ! Poslin Splita su pokušali "kupiti" čelne ljude u Bolu, Hvaru, i Visu, raja tvrdi da ih je dosta kupljeno, neki mi se kunu u dicu da ih se nije kupilo ! Vjerojatno je istina kao i lice Janusa, vjerodostojna, ovisi sa koje je strane gledaš.
Mi smo se uspili izborit, nakon teške, i još nezavršene, borbe, da nan ne osvanu ti drogaši na žalu Zlatnog rata, potkupljeni lokalni moćnici su pripustili one drogaše najdubljeg žepa, koji , nakon Splita, dođu u Bol jedrilicama i jahtama.
Nakon Bola je Sodoma i Gomora po Hvaru, i obližnjim valama, tone smeća, jagli i pakiranja droge i alkokola...
Na kraju je Vis, obadali su se Višani kome su dali u dugogodišnji najam objekat, samo, poslin jebanja, nema kajanja. A, upozoravali smo ih, na sto načina, i primjera. Pali su na gramzivost, za Judine škude su prodali identitet, i zaštitni znak.
Moga bi napisat esej za veliku maturu na ovu temu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja