Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Thu Jan 02, 2020 7:19 am

Imali smo mi i do sada elektroničkih glasanja. Ama baš NIKADA organizator glasanja NIJE poslao kompletnu informaciju svojoj članici-klubu iz kojeg se glasalo.
Nije nikad objašnjeno i zašto se dopuštalo glasovanje onim zastupnicima, onih članica, koji nisu ispunjavali osnovne uvjete, bilo da nisu platili članski doprinos za tu godinu, ili nisu ispunjavali zakonske formalno- pravne uvjete.
U dva navrata su onako, usput, napisali da je brojanju glasova nazočila službenica HZTK, iz istog hodnika ! Nikada nitko iz NO-a, iako ni njemu ne vjerujemo, jer smo nazočili njegovom nakaradnom formiranju, i sastavu. Najbolji dokaz da to tijelo HRS-a ne radi jest činjenica da smo u prošloj i pretprošloj godini slali, mailom i preporučenom poštom više dopisa, s naznakom " i za NO", nikada nisu ni trznuli, a kamoli reagirali. Fikus demokracije.

Doseg demokracije je nazočnost oporbenih predstavnika, tijeku, brojanju glasova, utvrđivanju rezultata, nakon što se izuzmu nevažeći glasovi i glasanja, zbog prije navedenih činjenica.

Ne moram napominjati da su na račun HRS-a "legle" sve uplate članarina u 2019.g. , stoga svekoliko članstvo očekuje DANAS listu plaćenih članarina klubova i pojedinaca, s oznakom pripadnosti matičnom klubu.
To je minimum minimuma transparentnosti i demokracije u svakoj, a naročito u izbornoj godini.

Što se tiče nerada QSL biroa, ne prozivamo QSL managera, nego odgovornu osobu HRS-a koji godinama tolerira ovo bezakonje i nerad. Plaćanje neizvršenih usluga je krivično djelo, kako za onog koji ispostavlja račun, onog koji ga ovjerava, dok mu nacija skiči da usluga nije obavljena, naredbodavca, u vidu odgovorne osobe HRS-a, te NO-a, koji za ovaj problem zna, ili bi trebao da zna, a ne čini ništa, u okviru svojih nadležnosti.

Sjetio sam se jučer umnih izjava nekih HRS funkcionera kako je u Austriji "gore" nego kod nas, dok sam gledao predsjednika Sabora, ministra vanjskih poslova, i glavnog ravnatelja HRT-e, u loži, na NeuesJahreKonzert-u.
Je, išli su, usprkos mišljenjima Hrleta, Martina, i sličnih, napajati se znanjem kod jedne stabilne i uređene države.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 03, 2020 6:04 pm

Bratski gradski radio klub Marjan je kroz usta svog člana Žekija 9A5ST pitao za tragove demokracije. Molba mu osta neuslišena.
Ostali se nisu pretrgli u obrani istine i demokracije. Budu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 03, 2020 6:33 pm

Ahaaa :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 04, 2020 9:42 pm

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/s1kf ... selu-mosor

Jel ovo onaj šta in ga je proda Đuka ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 05, 2020 9:46 am

Ovi ća drži prikrižene ruke je animator,kako oni to zovu i radili smo u Adriacolora u Drvarskoj ulici prin rata.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 07, 2020 10:27 am

Sedam dana od ZAVRŠENOG glasanja, nema rezultata ! Što se čeka ? Rezultati s Galapagosa, ili Uskršnjih otoka ?
Stanje članstva na dan 31.12.2019. - misaona imenica ? !
Odluka o članarini za 2020, nema je !
Cijeli tijek i raščlamba javne rasprave, i elektroničkog glasovanja protupropisna i nelegalna !
Informiranje zastupnika o primjedbama, prijedlozima i mišljenjima, baš kao i svaki put do sada, NULA !
Još jedna godina bez QSL-ki ? Vrati lovu !
Ljudi 50 godina plaćaju članarinu, nema ih u 9A adresaru, potrebne formulare ispunili i poslali, neko 2, neko 3 puta ! Dokle ovako ?
Tko gura štetne ugovore s OiV-om, i zašto ?
Tko gura domaćinstvo YOTA2020, i koje su tu zakulisne igre ?

Ima još, pomalo...
U D-12 je još raspust, imaju više odmora nego učitelji u školama ! Neka vidi kontrola za koliko mjeseci u godini prime naknadu za dolazak na posao, i odakle?
Tko je na bolovanju, tko na porodiljnom, tko na godišnjem, a tko je odsutan duhom ?
Izbacimo najslabiju kariku !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 07, 2020 11:17 am

QSL-ke sa 9A buro-a zadnji put dobija u siječnju 2019.Tim slijedom bi uskoro triba doć novi paket? Ima zemana.... :x
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 07, 2020 12:51 pm

Svi vi mene fascinirate, svaki put ispočetka, i uvik se ja uvatin na vašu baketinu, čuđenja, i iznenađenja !
Meni nije jasno, svi ste muževi, očevi, pretpostavljam glave porodice, i zadovoljavate se sa (eventualno) četvrtinom onoga što je dogovoreno ! Jesam li ja lud, ili svi ostali ?
Ponoviću, po ne znam koji put, dogovoreno u Kraljevici, one godine gospodnje, kad je Pilat pitao : A šta je to Cvijetnica ? Ima tome 10 punih godina, i 9 mjeseci !
Dogovoreno je slijedeće : Dva puta na godinu svima uslugom Hrvatske pošte, dva puta osobno preuzimanje na hamfestima, a tko ne dođe, ili mu tko ne uzme, poslat će se poštom. Ni više, ni manje.
Sve ovo, što se događa više od deset godina je srozavanje radioamaterizma u Hrvatskoj na najniže grane u povijesti. U pitanju je nedvojbeni kriminal, falsifikat, krivotvorenje, ovjere računa za nikad napravljene usluge, i neispunjavanje ugovora.

U talu su QSL manager, IO, NO, i odgovorna osoba HRS-a, koji dugoročno, svjesno, i namjerno krše zakon.

Uzeo sam iz svoje osobne arhive životopise osoba koje su se natjecale (i dobile) mjesto u IO HRS-a.
Pod r. br. 2 piše : Stjepan Đurin, VŠS, kriminalist.
Ako ja, kao diplomirani ekonomist, vidim i prepoznajem dokumentirani kriminal, kako ga to ne vidi kriminalist ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 07, 2020 7:50 pm

Možda mu loša dioptrija?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 07, 2020 7:59 pm

Ja san uvatija jednog člana IO-a, i pita : Što radi kriminalist ? Odgovor je bio : Sjedi u kantunu, nezainteresiran, i muči !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK