by 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 11:47 am
Nisu oni akteri mog posta, posla san ti PM, pa čitaj.
Oni su se, slijedeći Perin nauk, samopozvali na splitski FESB, i o tome doživotni predsjednik supetarskog radio kluba piše traktate na portalu brac on line. Ko ga ne zna, skupo bi ga platija, srića naša da ga tvoj barba Tonći i ja znamo priko 50 godina, a upozna ga je i Miće, s one negativne strane , a Tomi i Petru se tek priklani otvorile oči, bolje ikad nego nikad.
Biće on u utorak na prosvjedu koji organizira SDP u Supetru, bez brige, oni se "staraju" o svojim izvorima financiranja, kad je u pitanju Zlatni rat.
Ne boj se., nisu demonstrirali kad je Amerikanac uzurpira šta nije njegovo, nasipa plaže koje nisu njegove, ne finim žalom, nego građevinskim šutom, pokuša branit da ljudi dođu do svoga groblja...
Ali, kako reče Amer : Ništa nije skupo kao besplatan ručak, on je njih kupija sa jednim KV uređajem, i zeru balina za materijal, i sad moraju mučat.
Sva ova "spontana događanja naroda", u režiji Partije, su nastavak Miloševićevih metoda, koje je koristio i Sanader na Rivi, za svrgnuti rahmetli Račana, taj slijed su nastavili i šatoraši, svoju plaću dobiše na Zrču, Ultri, i na još nekoliko mjesta...
Udara i po meni SDP, kako oni meni, tako ja njima, veselje se širi na sve strane...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja