Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Mon Jan 07, 2019 1:14 pm

Ne branin ja Anemičnog, ali kupnja glasova, odnosno zastupnika, nije počela s njime, niti će s njime i završiti ! Počelo je slučajem Buković-Šporer u zagrebačkoj gradskoj skupštini, i traje dan danas. Onda je inicijator kupnje bio HDZ, danas Bandinjova stranka, samo je ime stranke različito, sve je ostalo isto.

Sve ti je to preslikano u HRS, nitko da se u RH upita zašto HRS trpi radioklubove sa 1 , 2 i 3 člana, kad ih za normalno funkcioniranje treba (najmanje) 7 ?
Odgovor daje onaj dječak, koji se usudio reći da je car gol, sve se "trpi" poradi onog jednog prokletog glasa, da se osigura amoralna većina, da bi ista klika ostala na vlasti. Ali, njima ne šalju inspekcije i kontrole Ureda državne uprave, jer ih oni drže na vlasti. To je jedan zatvoreni krug, mi koji ne spadamo tamo smo im "višak" i koriste sve moguće metode da mi sami otiđemo iz HRS-a, u to je uključeno i neslanje QSL-ki, već trinaesti mjesec ! Scenarij preuzet sa kupusanja Bjelolasice, i tamo su radnici "sami" dali otkaz ! Moš mislit.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 07, 2019 1:26 pm

Nije problem samo u njima već i u ostalima iz 9A koji ovo podržavaju a ima ih koji i sve trpe kao i mi.Svi mudro šute i misle da će se ovi "podobrit" i da će netko drugi svoja jaja stavit pod macu.Tako je u svim sferama života.Takav je kod nas prokleti mentalitet podaništva,mirenja sa sudbinom kletom,čast iznimkama.Tu i tamo neko "bljesne"ali kao metoerit izgori.Ako je ovaj obrazac rada HRS-a za većinu OK,onda neka sve propadne.Neka bude onako kako bude.A normalni,razboriti,trezveni i pošteni ljudi znaju da je ovo cirkus. :( S tom razlikom što se odlaskom u cirkus čovjek razonodi,nasmije i oraspoloži. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 07, 2019 1:54 pm

Ne vriđaj cirkus ! Tamo ljudi pošteno zarade svaki svoj dinar ! Ovaj ovdje cirkus, puno više košta, nego cirkus Moire Orfei. I, što je najgore, ne pitaju te hočeš li ga gledati, nego pod mus, moraš !
I za to još davat pare ! A niko se ne smije, ka da ne znaju da nema cirkusa bez klauna ! Neko će sa strane reći da ih ima i suviše, a ako ih stvarno ima , onda su to prvi klauni u povijesti koji te nagone na plač.

Tonći Majica je jedan pametan čovjek, ali, bar što vidimo čitajući, bez muda. Jer, na svoje oči sam vidio njegove bombastične najave, u stilu, "samo malo sačekajte, sad ću ja istresti senzacionalne tajne", od svih tih najava ništa. E sad, da li mu je ko priprijetio, upozorio, uplašio, ne znam, ali djetinjasto je najavljivati nešto neviđeno, od čega na kraju nije bilo ništa.
Bolje mu je bilo pisat izmjene i dopune Statuta, a ne da samo ja pišem, a vladajući bacaju u koš.

Ima još cca 1900 članova, šta svaki ne napiše barem JEDNU istinitu rečenicu, opisujući HRS. Bastilja bi pala u 24 ure.

Ili, još bolje, šta ne objave spisak članova HRS-a, s oznakom pripadnosti klubu ? Neće, jer bi bila bjelodana njihova balkanska čaršijska matematika, prilagođena onima na vlasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 12, 2019 9:30 am

Nakon 11 dana smo dobili tzv. skraćeni zapisnik i tabelu s rezultatima elektroničkog glasovanja.

I letimičan pogled samo potvrđuje ono što stalno tvrdim, njima glavu iznad vode drže ovi fantom - klubovi, čije članstvo stane na prste jedne ruke, kao FER(1), Tršće (2) i njima slični. Gospon Vida nije glasa, on i Ogi nemaju u Garešnici ni trećeg za preferans !

No, meni je upalo nešto drugo u oči. Nisu dozvolili glasovanje radio klubu Dubrava, iako je uredno platio članarinu za 2018.g. Nisam htio lupat ko Maksim po diviziji, nego potražim objašnjenje na izvoru.
Objasniše mi u Dubravi da postoje, od strane HRS-a, neko prijepori, oko iznosa uplaćenog u 2017, pa je , tobože, to razlog ! Kako kurvanjski tumače, kako njima paše ; kad je bila izborna skupština, dozvolili su klubovima koji nisu bili platili, neki jednu, neki dvije godine, samo zato što su to njihove sigurne ruke u zraku !

Ali to nije sve ! Dozvolili su glasovanje RK u Krapini, ali im nisu dali račun-potvrdu da su platili članarinu za 2017, i 2018.g !

Ali ni to nije sve. Uvidom u (jedinu) važeću listu platiša članarine HRS-u, od 20.8.2018. , razvidno je da neki klubovi (stupovi režima) nisu platili, niti su prikazali broj članova ! Kako ih pripustiše glasovanju ? Odakle im onda dva zastupnika ? Pomoću trikova i crne magije ? Ili je stupovima režima sve dozvoljeno ?

Kako to da imamo nagrađenog kompjuterskog gurua, a nemamo spisak uplaćenih članarina HRS-u do zaključno 31.12.2018. , nego se barata datumima, ovisno kako muljatorima izborne kombinatorike paše ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jan 12, 2019 10:07 am

Znači da su i ovdje"manjinci"jezičak na vagi a? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 12, 2019 10:35 am

Zoran primjer ti je uzdanički klub Kaštilac. Na listi koju smo svojedobno mogli skinuti, je lijepo prikazano da s datumom 20.8.2018. nije Savezu bilo uplaćeno ni kune ! Samim time, nije prikazan ni broj članova. Odakle onda dvojici zastupnika tog kluba pravo da glasaju ?
Od svih tih uzdaničkih i državotvornih klubova, jedino RKZ i Pazinjani nisu nikad muljali...
Uzmi drugi primjer, tvoj bivši matični klub Marjan. Oni dva zastupnika, a na skupštini devet članova (ostala tri su bili gosti) ! Ko plaća članarinu za one ostale? Oni sami, DPZ, ili lova iz crnog fonda ? Svakakve glasine čujem, i uvjeravaju me u muljanje, s mnogih lokacija.

S dobrin san se prijateljen pokara, jer san mu dokaza da je plaća članarine iz para koje je dobija iz općine za djelatnost. Tek tada, kad san mu dokaza, onda je prizna, nasmija se i reka : To i neki drugi rade, znan i koji !

Uvik se vraćamo na Arsena Dedića i kultnu pjesmu Po glavi stanovnika, i znamenitu kiticu "Ako je moral prosječno pao, znači, i ti si svoj udio dao!"
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jan 12, 2019 11:08 am

Sve skupa gadljivo.Ća drugo reć :?: :!: :x
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 12, 2019 11:30 am

Zovu me iz Zadra, čitaju ovaj forum, vele, a ne spominješ Novi Bokanjac, niti se zna koliko ima članova, ni koga predstavljaju, HRS-u nisu platili ništa, ko fol novi klub....
Jedan grad, tri kluba, podsjeća me na Rijeku. Radioamatera operatora, za jedan.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jan 12, 2019 11:56 am

Da nije "instant"klub :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 12, 2019 12:29 pm

Ne smin ja pisat, neš' dobit iz Zadra QSL-ke za još godinu dana !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK