Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a4db » Tue Jul 21, 2015 9:56 pm

Znaci, tko nije clan HRS-a, HRS ce mu dodijeliti prijedlog pozivne oznake i dalje neka se dogovara direktno sa HAKOM-om, nema veze sa HRS-om, sa placanjem clanarine, doprinosa niti bilo cega vezano za HRS !

Juri & drugovima je izgleda ova vrućina malo prikratila moć spoznaje....
Ajmo malo na staru Latinsku ->
Regnum regno non praescribit leges (ban Ivan Erdedi)
ili ti ga Kraljevstvo kraljevstvu, ne propisuje zakone, e tako neće jedna udruga građana drugoj.
Tko misli drugačije ima pravo na to ali bojim se da neće dugo tako misliti....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Jul 22, 2015 6:50 am

Jura je dobro piva, ali Stublić ! Ne zaboravimo : E moj druže beogradski....

Stjepan je pobrka osnovne parametre civiliziranog življenja.
Prvo, on bi izbaciva neistomišljenike iz HRS-a ! Ka da ih je on doveja ? Ka da mu je HRS ostavljen u naslijeđe ?
Drugo, cca 2 tisuće članova drži za ordinarne budale ! Zar on nije bio u SVIM IO-a zadnjih mandata ? Zar nema i njegovog "doprinosa" što se HRS srozao ovako nisko ?
Treće, podcjenjuje inteligenciju i hrabrost onih koji ne sudjeluju u njihovoj "vlasti". Zar sva sranja nisu otkrili zviždači, i oni koji NE participiraju u takvoj vlasti ?
Četvrto, zar svojom funkcijom nije aktivno doprinosio i doprinosi gušenju slobodne i kritičke riječi u Savezu, od časopisa (dok je izlazio) do HRS web-a ?
Peto, zar svi članovi ne osuđuju ponašanja managera , KV, UKV i QSL, on i IO - šute ! Jer su ih oni izabrali. Vrana vrani oči ne vadi.
Šesto, zar ne dodijeliše priznanje Nikola Tesla potvrđenom muljatoru , krivotvoritelju i tatu, i time potvrdiše koliko su koruptivni, i koliko obezvrijediše to priznanje, nakon 25 godina pauze ?
Sedmo, zar ne dižu ruku da od naših novaca dodjeljuju jubilarne nagrade za dolazak na posao (!), bez rezultata rada i ijedne ocjene, od prvog dana zaposlenja ? Tog nema nigdje na kugli zemaljskoj ! A iznosi tih jubilarnih nagrada desetorostruki u odnosu na doktore nauka i znanstvene novake u RH ! Niko ni da se zacrveni, odgovorna osoba HRS-a, prvo, a zatim i IO.
Osmo, zar ne napisahu da je prijedlog novog Pravilnika bio samo za odabrane oči ? Mi, ostali, smo bedaci ? Stoka sitnog zuba ?
Deveto, zar ne propustiše sve vlakove u postupku lobiranja za radioamatere kod donošenja novog Zakona o udrugama ? Crkva bez knjigovodstva, radio klub sa knjigovođom !
Deseto, klasifikacija radioamatera, dok oporba nije proskičala, nisu htjeli ni govoriti o tome da su usrali motku, posrali su i šefa, i stanicu, i sto meteri pruge.

Umjesto rada za boljitak SVIH radioamatera u RH oni rade tri stvari na HRS web naslovnici, lobiraju za Zvjezdano selo, glorificiraju "uspjehe" mladeži u klubu koji guraju Nikša i Emil, i reklamiraju ARG!

Dosta je nama bilo Obrovaca u socijalizmu.
Ali, kad pogledaš strukturu onih koji to odlučuju, ništa te ne čudi, sve su to osobe koje nisu nikad ovisile o rezultatima svog (ne)rada, pretežito je to bila državna sisa, zato i ne mogu znati što je to kad sve plačaš sam, od MTS-a, do uspjeha i neuspjeha.

Ponoviću , što napisah neki dan, HRS-u je članstvo kasica-prasica, Uzdanicama je klub samoposluga za MTS-a, podobnim i odgovornim drugovima je Savez samoposluga za uređaje, a samozvanim elitistima društvene lokacije i oprema privatni PPS.

Približava se 20. obljetnica Oluje, nisu nikako obilježili ni prethodnih 19, što bi i ovu ? Možda će opet zvati Šiptare i Crnogorce kao goste ? Da opet čerupaju Čilipe ?

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 23, 2015 7:31 pm

Ne znam da li je tebi i ostallima normalna ova informativna blokada ali meni nije.

Ivo, dobro si se obada, samo, nije ovo od jučer...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri Jul 24, 2015 12:56 pm

Dobro je Ivo napisao da čovik i tovar uvik znaju više.Jedina greška je što je to krivome napisao.U njegovom slučaju bi trebalo:2 tovara uvik znaju više nego Martin i tovar.Dokazano,do sada 100-e puta! :lol: :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a6r » Fri Jul 24, 2015 10:20 pm

Da ja prisićem svo pusto pisanje.Stanje u HRS-u je zato jer ga 25+god. vode iste face,iz znamo kojih službi,uglavnom KOMUNJARE,kojima je i bija cilj razjebat ga.AMEN

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 25, 2015 3:15 pm

Slazem se i za YOTA i za BARDF...
Pogotovo sto se tice YOTA 2015 mislim da bi bilo fer da barem mozemo procitati koja je ekipa (ako je) predstavljala Hrvatsku ove godine.

Piše 9A5LEA, klupska drugarica Uzdanice. Ne čudim se, jer se na istim izvorima napajala, kao i Uzdanica. Piše , samo da se piše, a ne zna , jadna, kako su radili, kud QSL-ke, ne samo ove godine...
Bilo joj je bolje mučat...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 30, 2015 3:15 pm

U svakom slučaju, ovo je Internetski forum, drugim riječima
ovo nije radioamaterizam.
Zato, po mojem mišljenju, svatko ima potpuno pravo na forumu biti skriven.
73
Martin 9A2JK

Znači, otkrili smo ! Martin je ćiribimbaš !
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jul 30, 2015 6:13 pm

A eno i podržava Stjepana.Stjepane,to ti je očiti dokaz da si ga zasro i šefa i stanicu kada te netko sa takvim IQ podržava.Ja bih se objesio za prvu krušku vilijamovku kada bi me on podržavao u bilo čemu.
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri Jul 31, 2015 10:27 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-s ... 33696.aspx

Ja mislim da je , od prvog dana boravka na radnom mjestu, svakom jasno ko je, u prostorijama HRS-a u Dalmatinskoj 12, uhljeb .
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Aug 03, 2015 7:33 pm

Ma što UKV rukovodioc tjera poljitik ovdje ?
To nam je slika i prilika saveza ..on.....nevalja savez navalja on....po nama ?
A savezu nevaljamo MI ?

Napisa OM Martin 3GE, bravo...

Sraćkanje od onog ARP-a, koji je prethodno razdužio RK Dubrava
HM adminu ne smeta, jer predstavlja mainstream politike iz Dalmatinske :oops:
9a4db
Site Admin

PreviousNext

Return to PHRK