by 9a2jg » Fri Nov 16, 2018 12:39 pm
Jutros me zvala cica-maca, veli : Kako to Koki ne pišeš o rumbavanju vrata u Smodlakinoj, bacanju tuđih stvari, bušenju cilindara... ?
Draga moja, velju ja, neman ti ja o ničemu pojma, ni o Vasi, ni o Vedrani, ni o Miki. Njega san jedan jedini put vidija ove godine, u Dujmovači, na tehničkon pregledu auta, i pričali smo o dici, ne o radioamaterstvu.
Ali ona, ka rotvajler, ugrizla, i ne pušta, sikće : Znaš ti znaš, i za tiranje Udruge, i minjanje poda, dislokaciju R0 na Zvjezdano selo, slušaš ti na FM simpleksima, znan ja !
A jeba te, meni puka film, kad ti sve znaš, onda mi reci kad će mi krešit penzija, pa smo, za ovu godinu mirni ?
S druge strane muk.
Sad je bija na mene red, pitan ja : Oli si i ti dala ruke, oprat one ponistre, šta se nisu oprale od 91' ? Ona spustila slušalicu. Možda je tako i najbolje.
Ma isto mi je ža Vedrane, od nas je demonstrativno utekla, ovamo došla u probleme, a trećega kluba nema ! Sad mi je jasno zašto Zadar, Rijeka, Osijek, Zagreb, imaju po tri kluba ! Jer, treći put i Bog pomaže.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja