Dragi Ivo 9A3TY,
Moram kao UKV manager na ovo reagirati.
Vidim da omalovažavaš sve koji se trude da se ovdje kod nas nešto dobro napravi.
Repetitor R6 godinama nije radio i onda nije bilo puno primjedbi.
Sad kad ga je ekipa HRS-a vratila i sad kad radi dobro odmah treba naći razlog za pljuvanje po ljudima.
Na žalost takav rad na repetitoru nije posljedica loših tečajeva, nego loših osobina nekih ljudi.
Znam dobro da nekolicina dugogodišnjih nazovi radioamatera godinama na raznim repetitorim i KV-u psuje i vrijeđa ljude, izmišlja laži radi na tome da nam se zbog tih nekoliko bolesnika zgadi ovaj naš hobi. U Zagrebu smo u nekliko navrata uspjeli to i suzbiti.
Na svaku dobijenu primjedbu stručna služba šalje podatke HAKOM-u. Na HAKOM-u je da provodi zakon.
Ali stručna služba mora imati relevantne podatke i argumente. HRS nema kao što se ti rugaš službu sa SDR-ovima, ali ima ljude radioamatere koji to slušaju i koji bi trebali reagirati na takve pojave. I te podatke slati HRS-u. Baš me zanima koliko si ti takvih argumentiranih primjedbi poslao u HRS?
Ja sam momentalno jako daleko da bi mogao čuti i regirati na rad na R6, ali kad se vratim sigurno ću adekvatno reagirati. A na HAKOM-u je da poduzme mjere.
73
9M2/9A6A
Vidiš Reni, baš kao što sam i rekao, čim je Ivo počeo kopati, kao član NO-a, po njihovom prljavom rublju, odma ga etiketira sa , citiram "omalovažavaš sve koji se trude da se ovdjekod nas nešto dobro napravi" !
Znaš šta je najstrašnije u cijeloj priči ? Upravo činjenica da je isti izražaj upotrijebio anonimni autor teksta s kojim su me informirali da me izbacuju s HRS foruma ! Imam to još negdje usejvano.
Znači, lov na vještice (čitaj : neistomišljenike) je počeo !
Zašto ? Zato jer ga se nije kazneno gonilo za sva sranja što je uradio, amoralna i protuzakonita djela, i ogromnu štetu HRS-u.
Kako piva Đibo, njegov zemljak : Ovo mi je škola,...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja