Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Mon Feb 05, 2018 11:52 am

Svi znamo priču o Odiseju i Polifemu. Samo je tamo mogao "proći" Netko !

Ovdje taj famozni Netko ima ime i prezime, dapače, kažu mi da su dvojica. Jedan od njih je prodava, gle čudna mi čuda, identičan uređaj, prije nešto više od godinu dana ! Nije u šoldima sve, nešto je i u uređajima. Drugi se još drži, iako međuljudski odnosi nisu na visini. ;)

P.S. Nasmija se me s onin "privatnim lokacijama". Oli ti je OZNA-in pouzdanik šta došapja ? Meni je.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 05, 2018 12:16 pm

Ne triba meni oznin pouzdanik.Imam ja informacije iz drugih "izvora".

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 05, 2018 6:43 pm

Moram priznati da nikako nemogu shvatiti što se ovom temom želi reći. Postoje na forumu ljudi koji su pljuvali po HRS-u jer nije postavio DSTAR. I gdje su oni sada?????? Zašto ne koriste repetitore kad se toliko kleli u digitalizaciju?

Meni se čini da je to bilo samo zato da se može prigovarati.

Ako je netko toliko vrijedan neka pročita stare postove na kojima se prigovara i upita te radioamatere zašto njih nema. Nisu kupili uređaje? pa što onda pričaju????? neka šute

Svatko pametan (pa čak i ja :)) je mogao predpostaviti da će tako biti. Nema prometa ni na analognim repetitorima pa koliko će biti prometa na digitalnim???????

Umjesto prigovaranja i pljuvanja, umjesto nekih nebuloznih prijedloga kao što je bio da HRS financira satelit i da će to pomoći bolje da šute ako se nema što pametno reći.

Pa ću i ja poslušati svoj savjet i zašutiti :)))

73 Damir

Ono što je naučna fantastika, ispada da su SVI znali da je to od početka promašena stvar, sad se svima odjednom vratilo pamćenje !

U međuvremenu, legije Darta Vadera su srale po meni i ostalim slobodomislećim ljudima.

Sve je došlo na svoje. Kasno, ali časno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 06, 2018 8:58 am

Nije dobro. Agitpropovci su sustali ? Hrle dragi, glasnogovorniče HRS-a, i ambasadore WRTC-a, nismo te mi utaman prozvali Uzdanicom ! Il' gaće uz guzicu, il' gaće niz guzicu. Tako je bilo i prije rata.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 06, 2018 9:08 am

9A3IV
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 06, 2018 9:09 am

Koji se ovo potpisa sa Damir? Koji mu je znak? Hvala.

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Feb 06, 2018 9:17 am

DAMIR BRČKO.ROĐEN 1959 A PAMET NIJE STEKA. I NEĆE.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Feb 06, 2018 3:05 pm

Naravno, druga strana bi trebala argumentirati i elaborirati svoje stavove i ideje da bi nam pokušala pomoći u shvaćanju. Dakle, potreban je dijalog i normalna komunikacija između dvije strane. Po mom viđenju stvari HRS se otuđio i ne želi niti korektno informirati svoje članstvo niti obrazlagati svoje poteze. Dokaz u prilog tome je i obećanje predsjednika u njegovom izbornom programu da će na ovom forumu otvoriti prostor na kojem će se moći dobivati službeni odgovori na postavljena pitanja ali unatoč činjenici da se to može realizirati bez iti jedne utrošene lipe u roku od 5 minuta od toga nema ništa a prošlo je skoro godinu i po dana.

Alkar Ivo u sridu, ka i uvik. Zato su ga i istirali iz NO-a ! Sramota je na HRS vrhuški, predsjedniku, članovima IO-a i NO-a !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 07, 2018 6:58 am

Slušan jučer iskaze, s pravom nezadovoljnih, dalmatinskih RA. Vele, Savez im odgovara da nema para za stotinjak metara kabla za Rotu i Labišticu, popravak R na Biokovu...U isto vrijeme svjedoče rasipanju malobrojnih novaca, za D-star repetitore koje nitko ne koristi ! I širokom je članstvo, Bogu fala, došlo iz guzice u glavu ! Bolje ikad, nego nikad.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 07, 2018 9:00 am

Davno san ja predlaga DARS ali sam bija "ispljucan" od "doajena" i još nekih.Zato on dva puta na misec prima kartice sa buro-a!
A mi dva puta na godinu....ako.

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK